| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Jak trafiles / as na nasze forum? |
| Zobaczylem / am plakat |
|
19% |
[ 7 ] |
| Znalazlem / am link w internecie |
|
61% |
[ 22 ] |
| Dowiedzialem / am sie od znajomego |
|
19% |
[ 7 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 36 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Max Administrator

Dołączył: 30 Paź 2006 Posty: 579 Skąd: Wrocław (Ostrów Wlkp.)
|
Wysłany: 16 Lut 2007, 22:45 Temat postu: |
|
|
Oczywiscie mozliwosci wspolpracy sa zawsze. Chcemy, jak i Wasze forum, popularyzowac ochrone dziedzictwa archeologicznego oraz budowac zainteresowanie historia. Temat blizszych mozliwosci wspolpracy mozemy omowic na privie - tylko prosze za jakis czas, bo chwilowo borykamy sie ze sprawami technicznymi co zajmuje nam wiekszosc, z i tak malej ilosci, wolnego czasu
Chcialbym jeszcze, zaznaczyc nasze stanowisko w sprawie nielegalnych, niepodpartych umiejetnosciami "eksploracji" czy "poszukiwan", ktore pozostanie niezmienne i bardzo przestrzegamy wszelkich naduzyc.. Jednak jestesmy otwarci i chetnie poznamy Wasz glos w tej sprawie. Chociazby w tematach: Wykrywacz metali w archeologii czy Archeolodzy vs Poszukiwacze.
Witam na forum! _________________ Dobrze wiedzieć: wstawianie obrazkow / linkowanie do Wikipedii / nasze banery.
Forum Archeolodzy.org wspiera inicjatywy promujące archeologię...
Ostatnio zmieniony przez Max dnia 27 Maj 2007, 22:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niphredil

|
Wysłany: 27 Maj 2007, 21:53 Temat postu: |
|
|
| ja o istnieniu forum dowiedziałam się na konferencji we Wrocławiu, którego forum było współorganizatorem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nefertari

|
Wysłany: 06 Maj 2008, 19:46 Temat postu: |
|
|
A ja się dowiedziałam ze strony UAM. Bo tam jest dużo fajnych linków archeologicznych. Niestety nie miałam okazji zobaczyć plakatu, ponieważ nie jestem jeszcze studentką i do instytutu raczej nie zaglądam...no ale za rok już będę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monsieur Joseph
|
Wysłany: 07 Sie 2008, 15:15 Temat postu: dostalem sie na studia |
|
|
dostalem sie na studia i postanowilem poszukac cos zwiazanego z archeologia, wpisalem w Google "forum archeologiczne" i voila _________________ Witam ! Jestem Monsieur Joseph ! Pozdrawiam ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|