Informacja:
W związku z drobnymi problemami technicznymi, konta nowych użytkowników aktywowane są ręcznie przez moderatorów. Może to potrwać kilka dni. Prosimy o cierpliwość. Za utrudnienia przepraszamy. Admin

http://wydarzenia.archeolodzy.org
Informacje o nadchodzących imprezach archeologicznych!
Konferencje, wykłady, wystawy i festyny...
Jak trafiles/as na to forum?
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Archeolodzy.org Strona Główna -> Hydepark
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Jak trafiles / as na nasze forum?
Zobaczylem / am plakat
19%
 19%  [ 7 ]
Znalazlem / am link w internecie
61%
 61%  [ 22 ]
Dowiedzialem / am sie od znajomego
19%
 19%  [ 7 ]
Wszystkich Głosów : 36

Autor Wiadomość
Max
Administrator

PostWysłany: 16 Lut 2007, 22:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiscie mozliwosci wspolpracy sa zawsze. Chcemy, jak i Wasze forum, popularyzowac ochrone dziedzictwa archeologicznego oraz budowac zainteresowanie historia. Temat blizszych mozliwosci wspolpracy mozemy omowic na privie - tylko prosze za jakis czas, bo chwilowo borykamy sie ze sprawami technicznymi co zajmuje nam wiekszosc, z i tak malej ilosci, wolnego czasu Wink

Chcialbym jeszcze, zaznaczyc nasze stanowisko w sprawie nielegalnych, niepodpartych umiejetnosciami "eksploracji" czy "poszukiwan", ktore pozostanie niezmienne i bardzo przestrzegamy wszelkich naduzyc.. Jednak jestesmy otwarci i chetnie poznamy Wasz glos w tej sprawie. Chociazby w tematach: Wykrywacz metali w archeologii czy Archeolodzy vs Poszukiwacze.

Witam na forum!

Ostatnio zmieniony przez Max dnia 27 Maj 2007, 22:13, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Niphredil

PostWysłany: 27 Maj 2007, 21:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja o istnieniu forum dowiedziałam się na konferencji we Wrocławiu, którego forum było współorganizatorem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
nefertari

PostWysłany: 06 Maj 2008, 19:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja się dowiedziałam ze strony UAM. Bo tam jest dużo fajnych linków archeologicznych. Niestety nie miałam okazji zobaczyć plakatu, ponieważ nie jestem jeszcze studentką i do instytutu raczej nie zaglądam...no ale za rok już będę Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Monsieur Joseph

PostWysłany: 07 Sie 2008, 15:15    Temat postu: dostalem sie na studia Odpowiedz z cytatem

dostalem sie na studia i postanowilem poszukac cos zwiazanego z archeologia, wpisalem w Google "forum archeologiczne" i voila
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Archeolodzy.org Strona Główna -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: